Masa de wonton o wantán para freír

Masa de wonton o wantán para freír

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Masa de wonton o wantán para freír. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Masa de wonton o wantán para freír is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Masa de wonton o wantán para freír is something which I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Masa de wonton o wantán para freír, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Masa de wonton o wantán para freír delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Masa de wonton o wantán para freír using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Amo los wonton! Son ideales para acompañar tus comidas favoritas 😊 y qué mejor que hacerlos uno! 👩🏼‍🍳♥️

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Masa de wonton o wantán para freír:

  1. 300 grs harina
  2. 50 ml agua fría
  3. 2 huevos enteros
  4. 5 grs sal
  5. Maicena

Instructions to make to make Masa de wonton o wantán para freír

  1. En un bol colocamos los 300 gr de harina. En otro bol mezlamos los 2 huevos enteros con el agua y la sal. Batimos y posterior a eso incorporamos la mezcla al harina y comenzamos formar la masa (amasamos por 10 minutos aprox).
  2. Una vez que la masa quede lisa, la dejamos reposar durante 1 hora en el refrigerador (podemos colocarla en un bol con papel plástico o envolverla en una bolsa). Transcurrido el tiempo sacamos nuestra masa y amasamos por 10 minutos nuevamente, cortamos en 2 mitades y empezamos a trabajar una parte de nuestra masa en el mesón.
  3. Tomamos nuestro rodillo y espolvoreamos maicena en el mesón de trabajo y comenzamos a estirar nuestra masa. Es importante que esta quede de unos 3 mm de grosor (recuerda colocar maicena por encima de la masa también a medida que sea necesario). Una vez que le demos forma rectangular, realizamos mismo procedimiento con la mitad que tenemos reservada y una vez que tengamos ambas masas estiradas las doblamos por la mitad y las cubrimos con un paño húmedo (Deben reposar 1 hora más sobre el mesón).
  4. Una vez que el tiempo haya pasado, tomamos uno de los paños de masa y comenzamos a estirarla en el mesón nuevamente (siempre ayudándonos de la maicena), esta debe quedar de 1 mm de grosor y procedemos a cortarla con un cuchillo o roldana para dejar unos cuadrados de 9x9 cms aprox (realizamos este paso en el otro paño de masa, salen entre 25 y 30 unidades). Iremos colocando nuestras masas cortadas en un plato y entre cada unidad de wonton siempre debe haber maicena para que no se peguen.
  5. Los wonton duran 3 días en el refrigerador y si los congelan pueden durar fácil 1 mes! pero siempre ten presente que la maicena es fundamental para que nuestra masa no se pegue :). Si quieres rellenar una esquina con carne de cerdo procura usar agua para unir bien la masa antes de freírlos. Cariños a todos y que les queden ricos! :)

As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or more components or is a little essentially hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them but just if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a total guide to fast as well as very easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food How to Prepare Homemade Masa de wonton o wantán para freír. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Mezze: Labneh y Sumac

Hot cakes de harina de arroz sin gluten y sin azúcar

Salsa a la boloñesa