Saquitos de Morcilla vegana

Saquitos de Morcilla vegana

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Saquitos de Morcilla vegana. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Saquitos de Morcilla vegana is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Saquitos de Morcilla vegana is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Saquitos de Morcilla vegana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Saquitos de Morcilla vegana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Saquitos de Morcilla vegana is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Saquitos de Morcilla vegana using 26 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

Las familias crecen, tus bebés se hacen mayores y traen a casa a nuevos miembros que te llenan de amor, felicidad y nuevos retos. En mi caso fueron mis nueras las que me abrieron un nuevo concepto de la cocina, la comida vegana 100% y la vegetariana. Con ellas aprendí otra deliciosa manera de comer llena de texturas, sabores e ingredientes. El pasado #sanvalentin preparé este entrante que nos enamoró a todos, espero que lo hagáis y me mandéis fotitos👍🍒
#triviumdecocina

Ingredients and spices that need to be Take to make Saquitos de Morcilla vegana:

  1. Para los saquitos
  2. 6 laminas pasta filo
  3. Margarina vegetal
  4. 2 cucharaditas miel
  5. Manzana confitada con cebolla
  6. 1 manzana reineta grande o 2
  7. 2 cucharadas azúcar moreno o panela
  8. Margarina
  9. canela
  10. 1 cebolla dulce
  11. Morcilla Vegana
  12. 4-6 chalotas
  13. 1 puñado piñones
  14. 1 berenjena Grande
  15. Sal gorda
  16. leche vegetal
  17. 3 cucharas aceite de oliva
  18. 1 cucharita Orégano
  19. 1 cucharita y 1/2 de pimentón dulce
  20. 1/2 cucharita comino
  21. 2 cucharas soperas de tomate natural triturado
  22. 1 pizca pimienta
  23. Necesitamos
  24. pincel
  25. molde de magdalenas
  26. Robot de cocina (opcional, yo use la Thermomix)

Steps to make to make Saquitos de Morcilla vegana

  1. Lo primero es quitar el amargor de la berenjena, así que la cortamos en bastones y la sumergimos en leche vegetal y sal gorda o en agua y sal gorda. Como la berenjena flota, la vamos a tapar con un plato hondo y un peso. Dejamos unos 20 minutos y seguimos con la preparación.
  2. En una sartén vamos a pochar la manzana sin piel con la margarina, la cebolla, el azúcar y un pelín de canela, una vez blandita reservamos y dejamos enfriar.
  3. Vamos ahora a por la morcilla. Cortamos las chalotas en cuartos y las introducimos en el vaso de la Thermo. Las picamos 10 seg/ velocidad 4 las sacamos y reservamos.
  4. Vamos a poner los trozos de berenjena bien secos al vaso de la Thermo y troceamos 8 seg/ velocidad 5
  5. Añadimos al vaso con la berenjena las chalotas reservadas, el aceite, los piñones, el orégano, la sal, el comino, pimentón y la pimienta y el tomate triturado cocinamos todo 15 min/ Varoma/giro izquierda/ velocidad cuchara.
  6. Bajamos los ingredientes con la espátula y repetimos 15 min/ Varoma/giro izquierda/ velocidad cuchara.
  7. Escurrimos el aceite y dejamos enfriar.
  8. Una vez todos los ingredientes estén fríos vamos a preparar los saquitos de pasta filo.
  9. Derrite la margarina con la miel y vamos a empezar.
  10. Corta cada hoja de pasta filo en 2, pincela con la mezcla de margarina y miel por las 2 caras y pon en el centro primero la mezcla de morcilla, encima un poco de manzana y cierra. Lo puedes atar con un hilo fino o con cebollino, yo la última vez no lo até, sólo le di forma dentro del molde de magdalena que tendremos untado de margarina.
  11. Vamos al horno precalentado a 200°, calor arriba y abajo, vigila hasta que estén doradas, aprox 5 minutos recordar que cada horno es un mundo, espero que os encante.

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you do not require to learn them yet just if you master some basic food preparation methods.

This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Super Quick Homemade Saquitos de Morcilla vegana. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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