Típico "Arroz Santandereano"
Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Típico "Arroz Santandereano". It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Típico "Arroz Santandereano" is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Típico "Arroz Santandereano" is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Típico "Arroz Santandereano", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Típico "Arroz Santandereano" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Típico "Arroz Santandereano" is 16 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Típico "Arroz Santandereano" estimated approx 4 Horas.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Típico "Arroz Santandereano" using 23 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
La comida santandereana es para -Chuparse los dedos" es una de las comidas más apetitosas en Colombia, es seductora por la mezcla de sabores y aromas hacen las delicias de Santander... Lo hice para un -Almuerzo Familiar- Celebrando un Cumpleaños muy Especial-. Vino toda mi familia . Fue en -Éxito Total- Se lo comieron todo......!!Y también hice un Postre con Gelatina Encapsulada con Melocotón. Hay comparto Mi Receta-. Estés pendiente......
Dificultad Alta
#Arroz
#Mirecetario
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Típico "Arroz Santandereano":
- 2 Cdas Aceite Vegetal
- 2 Tazas Cebolla Larga finamente picada en trozos
- 2 Tazas Cebolla cabezona Blanca picada
- 2 Tazas Cebolla cabezona Roja picada
- 2 Tazas Pimentón Rojo picado
- 2 Tazas Pimentón Verde picado
- 1/2 Taza Ajo picadito
- 2 Cdas Pasta de Tomate
- 2 Cdtas Achiote
- 1 Cdta Comino en polvo
- 1 Cdta Pimienta
- 2 Cdas Cilantro
- 2 Tazas Arveja
- 2 Tazas zanahorias picadas
- 2 Tazas Habichuelas picadas
- Al gusto Sal
- 2 Cdas Salsa de Soya
- 4 Tazas Grandes de Arroz
- 2 Pechugas de Pollo Grandes
- 1 1/2 Libra Cerdo picado
- 4 Chorizos Grandes picados
- 2 1/2 Tazas Caldo de Pollo
- Ahí va la receta como YO!! lo hice:
Steps to make to make Típico "Arroz Santandereano"
- Hice las 4 tazas de arroz con el aceite y la sal. Arroz Básico- Y se aparta esa olla. Se cocinaron las habichuelas, zanahoria y la arverja en otra olla con suficiente agua y sal, cuando ya! este listo se aparta esa olla...
- En otra olla se cocinan las Pechugas de Pollo con suficiente agua y sal al gusto... Cuando YA! este listo se desmenuzan y se aparta. El caldo que se cocino se guarda y aparta para el siguiente paso..
- La carne de cerdo se parte en trozos y se ponen a cocinar en una -olla grande- con el caldo de pollo, con las cebollas, los pimentones, el ajo... y se van agregando: los chorizos, achiote, el comino, la pimienta, sal, la pasta de tomate, las legumbres, las pechugas de pollo desmenuzadas o sea todo.... Se sigue cocinando otro rato más para que los sabores se impregnen......
- Ahora si.... llegamos al final de la receta: Vamos agregando poco a poco: Arroz blanco y guiso anterior, otra capa de arroz blanco y otra de guiso, así sucesivamente revolviendo para que todo se mezcle bien. Se pone calentar el arroz santandereano con todos sus ingredientes mezclados...... y esperar que los invitados lleguen!! Lo presente de esta manera como se ve en la foto:
As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or more components or is a little essentially hot, you can make simple modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them yet just if you understand some basic cooking methods.
This isn't a full guide to quick and very easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Típico "Arroz Santandereano". Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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