El Ramen de mi casa es particular

El Ramen de mi casa es particular

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, El Ramen de mi casa es particular. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

El Ramen de mi casa es particular is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. El Ramen de mi casa es particular is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from El Ramen de mi casa es particular, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare El Ramen de mi casa es particular delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make El Ramen de mi casa es particular is 4-5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook El Ramen de mi casa es particular estimated approx 2-3 horas.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook El Ramen de mi casa es particular using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

#LasRecetasDeCookpad
Mis hijos desde pequeños que vieron Kung fu Panda aman la comida asiática, en especial el ramen. Se puede hacer de muchas formas, yo lo hago por separado para que cada quien coma lo que le gusta. Cada vez que salen estos olores de la cocina los niños se vuelven locos! Lo devoran todo.

Ingredients and spices that need to be Take to make El Ramen de mi casa es particular:

  1. 1 kilo ternera
  2. 1 carcasa de pollo
  3. 1 cebolla
  4. 5 dientes ajo
  5. 3 huevos
  6. al gusto Jengibre
  7. 200 gr Saquitos de carne de cerdo
  8. Tofu con sabor a pescado
  9. Algas wakame deshidratadas
  10. 200 gr. Setas
  11. 150 gr. Tallarines chinos
  12. al gusto Sal
  13. al gusto Salsa de ostras
  14. al gusto Cebollino
  15. al gusto Aceite sésamo
  16. al gusto Aceite de oliva

Instructions to make to make El Ramen de mi casa es particular

  1. Primero preparamos todos los ingredientes. Os dejo foto de los productos asiáticos para guiaros. En este caso use churrasco de ternera, la parte sin hueso
  2. Para el caldo: añadimos la carne, la carcasa del pollo (a la cual le he dejado bastante carne) la cebolla, 2 dientes de ajo y el jengibre. Dejar cocer hasta que ablande la carne. Luego retiramos todo y colamos el caldo. Cortaremos la carne en trozos de un 1'5 cm. Reservamos todo
  3. Hidratamos el wakame, yo le cambió el agua varias veces para limpiarlo bien. Lo volaremos escurrido en una olla.y añadiremos 1 vaso del caldo junto a la cebolla y el jengibre. Cocinaremos unos 5 min y reservamos, retiraremos la cebolla y el jengibre que cortaremos y coloraremos posteriormente en la bandeja de presentación.
  4. En una sartén añadiremos una cucharadita de aceite de sésamo y 3 grandes de aceite de oliva (el sésamo tiene un sabor súper potente) doraremos el tofu y colocaremos en la bandeja de presentación junto a la cebolla y jengibre (Yo la reservo en el horno para conservar el calor)
  5. En la misma sartén del tofu doramos las setas y reservamos en la bandeja. En este momento coceremos los huevos que posteriormente quitaremos cáscara y cortaremos por la mitad.
  6. En la pota del caldo reservado añadiremos los saquitos y coceremos hasta que estos floten. Apagamos fuego y reservamos en una sopera. Por otra parte coceremos la pasta 5 minutos en un bol de agua hirviendo. Cuando estén los tallarines añadiremos una cucharadita de aceite de sésamo y otra de aceite de oliva. Reservamos en un cuenco. No utilice los típicos fideos por gustos de mis hijos.
  7. Utilizaremos la misma sartén del tofu y las setas. Si hace falta añadir más aceite. Sellaremos la ternera, añadiremos los 3 dientes de ajo restantes machacados y al dorarse 4-5 cucharadas de salsa de ostras junto a una sopera de caldo y una cucharada de cebollino cortadito. Esperamos a que evapore y caramelice y reservamos
  8. Presentamos en la mesa
  9. Cada quien como os comenté hace de su plato un mundo. Y a disfrutar

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or more components or is a little more or less hot, you can make easy adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for standard food preparation abilities for newbies you don't require to learn them however just if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to quick and simple lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will get your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week El Ramen de mi casa es particular. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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