Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados
Hey everyone, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados is 12 Porciones grandes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
#Mercado
#Espinaca
#Berenjena
#Avena
Una comida completa, llena de nutrientes.
Abundante y sabrosa.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados:
- 3 Atados Espinaca
- 1 Berenjena
- 2 Cebollas
- 2 Morrones
- 3 Dientes Ajo
- 2 Ctas. Cúrcuma
- 1/4 Cta. Pimienta Negra
- 1/2 Cta. Pimentón
- 1/2 Cta. Adobo
- 2 Cdas. Salsa de Soja (en lugar de sal)
- 3 Cdas. Avena laminada
- 3 Huevos
- Masa Integral de Salvados
Steps to make to make Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados
- Lavar y blanquear la espinaca. Escurrirla y picarla. Reservar.
- Cortar la berenjena en brunoise pequeño, colocarla en un escurridor y espolvorear con una cucharadita de sal fina (para quitar un poco de amargor), reservar.
- Cortar las cebollas y morrones en brunoise pequeño, el ajo lo picamos muy chiquito y reservamos.
- En un sartén, wok u olla grande haremos un sofrito con los morrones, ajo y cebollas.
- Cuando las verduras estén brillosas y un poco blandas agregamos la berenjena, mezclamos y dejamos cocinar un poco, siempre removiendo con cuchara de madera para que no se quemen y peguen.
- Condimentos a gusto con los condimentos de la lista, menos la salsa de soja, mezclamos muy bien y dejamos cocinar unos minutos más, hasta notar que las verduras están blandas.
- Agregamos la espinaca picada, mezclamos, dejamos cocinar un minuto más y apagamos el fuego.
Cuando enfríe un poco agregamos la salsa de soja, avena y huevos, mezclamos muy bien todo y dejamos entibiar mientras preparamos la masa. - Preparamos la Masa Integral de Salvados: (https://Cookpad.com/uy/recetas/15012842-masa-integral-de-salvados)
o la que más les guste.
Mi receta cubre una asadera de 35cm por 29cm, queda muy crocante y combina muy bien con el relleno.
La cortamos en 2 partes, una más grande para la tapa de abajo y la otra más pequeña para la tapa superior.
Estiramos y cubrimos la asadera previamente aceitada. - Colocamos el relleno, emparejamos bien y colocamos la tapa.
Hacemos un repulgue, pinchamos toda la superficie para que no se infle al cocinar y pintamos con leche o huevo batido. - Llevar a horno precalentado a 200ºC. por unos 30 minutos o hasta que tome color dorado y notemos la masa esté cocida.
Dejar entibiar un poco o enfriar del todo y servir a gusto.
Bon Appétit!
As your experience and confidence grows, you will find that you have extra all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or more ingredients or is a little essentially hot, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to standard cooking skills for novices you do not need to learn them but just if you grasp some easy cooking strategies.
This isn't a total overview to quick and simple lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Prepare Ultimate Pascualina de Espinaca, Berenjena y Avena, con Masa Integral de Salvados. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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